PERGAPEDIA ALS CTMS

Met Pergapedia kunt u complexe, gerelateerde gegevens rond bijvoorbeeld medische onderzoeken volledig en snel in kaart brengen. Zo implementeerden we Pergapedia als Clinical Trial Management Systeem (Onderzoeksportaal) bij het Health Innovation and Research Institue (HIRUZ) van het Universitair Ziekenhuis Gent (UZ Gent). Daarbij zijn alle lopende medische onderzoeken van zowel onderzoekers van HIRUZ als van externe partijen in het platform opgenomen.

Pergapedia is de tool voor:

  • Ziekenhuizen en andere medische instellingen voor geneeskundig onderzoek.
  • Universiteiten en onderzoeksinstellingen voor technisch onderzoek.
  • Onderwijsinstellingen waar studenten afstudeerscripties moeten inleveren.

 

Een onderzoek aanvragen: zo werkt het
Het onderzoeksplatform maakt gebruik van Pergapedia-templates, waarmee de data-gegevens worden gestructureerd. Wanneer een onderzoeker bijvoorbeeld een onderzoeksaanvraag wil indienen en het aanvraagformulier volledig heeft ingevuld, start Pergapedia automatisch een goedkeuringsproces. Alle relevante partijen die bij de goedkeuring van een onderzoeksaanvraag zijn betrokken worden hierin meegenomen. Dit betekent dat de aanvraag zowel op het technische, organisatorische, budgettaire als ethische vlak wordt beoordeeld. De onderzoeker die de aanvraag heeft ingediend, kan vervolgens 24/7 de voortgang van het hele proces volgen en eventueel aanpassingen in zijn aanvraag doorvoeren als dit nodig is.

Life Cycle: de start en voortgang van onderzoek
Is een onderzoek goedgekeurd, dan start het opvolgingsproces (life cycle) waarbij de onderzoeker aan de slag gaat. Over de voortgang van zijn onderzoek bericht hij door middel van voortgangsrapportages. Ook dit gebeurt volledig automatisch. En ook hier kunnen alle betrokkenen het opvolgingsproces raadplegen en volgen. Met Pergapedia kun je kortom onderzoeken van A tot Z opzetten en volgen. Van de aanvraag, eventuele goedkeuring en voortgang van een onderzoek, tot en met de archivering en beschikbaarheid van de onderzoeksgegevens voor verdere onderzoeken. Bovendien kun je met Pergapedia ook nog eens al je onderzoeksresultaten publiceren.

PERGAPEDIA IS DE TOOL VOOR UNIVERSITEITEN EN ONDERZOEKSINSTELLINGEN OM ONDERZOEKEN ONLINE TE BEHEREN EN RESULTATEN TE PUBLICEREN

ALLE VOORDELEN VAN PERGAPEDIA ONDERZOEKSPORTAAL OP EEN RIJ:

  • Gegevens zijn snel terug te vinden en dadelijk zichtbaar, onderzoekers hoeven niet eerst documenten te downloaden en dan per document door te lezen.
  • Alle aanvragen zijn gekoppeld via relaties. Zo ziet de onderzoeker direct relaties tussen verschillende onderzoeken.
  • Alle onderzoeken zijn terug te vinden op 1 digitaal platform.
  • Versie-beheer gebeurt veld per veld.
  • Met de Pergapedia-functie om PDF’s te maken, kun je snel onderzoeksgegevens leveren of de meest actuele stand van zaken weergeven.
  • Met Pergapedia kun je ook een volledige website vullen, waarop je de gegevens van alle onderzoeken kunt publiceren.

MEER WETEN OVER WAT PERGAPEDIA VOOR U KAN DOEN? NEEM SNEL CONTACT OP!

Heeft u interesse in Pergapedia en wilt u er meer over weten? Of een concrete demonstratie krijgen van wat ons systeem voor uw organisatie kan betekenen? Neem snel contact op voor een vrijblijvende (online) meeting waarin we u er alles over vertellen. Spreken de mogelijkheden van Pergapedia u aan? Wij maken graag een gratis analyse en/of een concreet plan voor een optimale inzet van Pergapedia in uw organisatie.

nl_BENederlands